Gokkasten Spelen

Wil je graag verschillende gokkasten spelen, zodat je bijvoorbeeld naast de Roman Legion gokkast ook andere spellen kunt uitproberen? Speel je de gokkasten voor het eerst online en wil je wat meer ervaring opdoen? Je kunt op alle gokkasten die we je presenteren gebruik maken van een freeplay, wat betekent dat je nog geen risico hoeft te lopen. In plaats daarvan zorg je ervoor dat je speelt met het geld van het online casino, om Book of Fortune, Cool Diamonds of Da Vince Secret uit te proberen en alvast wat meer ervaring op te doen.Book of Fortune

Wil je graag andere gokkasten spelen? Dan raden we je in ieder geval aan Book of Fortune een keer uit te proberen. Dit is een gokkast die bestaat uit 5 rollen. Je hebt de keuze uit 5, 10 of 20 actieve winlijnen, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kans op winst je wilt maken. Probeer er bijvoorbeeld voor te zorgen dat je minimaal 3 van de boek symbolen bij elkaar speelt, willekeurig verdeeld over de rollen. Je kunt dan de bonus game vrijspelen, waardoor je de kans hebt om veel meer credits te winnen.

Het Book of Fortune is een gokkast die je oog in oog laat staan met bijvoorbeeld een tovenaar die al wijs en oud is, of met een heks die er nog verbazend jong uitziet. Zoek je naar een bijzondere uil die je het leven zuur wil maken, of een spookachtig kasteel waarin alleen jij naar binnen durft? Je vindt het allemaal op de Book of Fortune gokkast. Je kunt de verschillende gokkasten spelen om meer ervaring op te doen, of je volledig onder te laten dompelen in een andere wereld waar je kans maakt op verschillende mooie prijzen.

Cool Diamonds

Ben je iemand van het grote geld, of houd je ervan om vrouwen te verwennen met mooie diamanten? Ook als vrouw kun je de Cool Diamonds uitstekend spelen, het is immers een kast war de diamanten centraal staan. Waarschijnlijk heb je niet eerder zoveel mooie diamanten bij elkaar gezien, die er samen voor zorgen dat er ontzettend veel met de kast te verdienen valt. Je kunt de verschillende gokkasten spelen om een andere wereld te ervaren, waar dit een goed voorbeeld van is. Slaag je erin de hoofdprijs op de gokkast te winnen? Dan kun je wellicht ooit zelf in deze wereld ontwaken.

De Cool Diamonds maak gebruik van 5 rollen, waardoor de gokkast voor een groot deel hetzelfde werkt als de Roman Legion en je deze snel onder de knie zal hebben. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het spel toch voor voldoende afwisseling weet te zorgen, waardoor je even wat heel anders kunt spelen. Je hebt de beschikking over 10 winlijnen, in combinatie met de klassieke symbolen waarvan de kans groot is dat je die kent uit eerdere spellen. Speel het basisspel voor een mooie winst, zodat je daarna bijvoorbeeld de Roman Legion gokkast weer om echt geld kunt spelen.

Da Vinci Secret

Ten derde kunnen we je aanraden om Da Vince Secret te spelen. Dit is een gokkast waarop het paard een belangrijke rol speelt, want dit symbool is wild. Dit betekent in dit geval dat het symbool zelfs de gehele rol wild kan maken, waardoor je vrij eenvoudig naar een mooie winst toe kunt werken. Daarnaast zorgen de bonussymbolen op de eerste en laatste rol ervoor dat je de Bonus Game kunt starten, in dit geval de Time Machine Bonus. Tijdens die bonus heb je de mogelijkheid om terug te reizen in de tijd.

Op de Da Vinci Secret vind je daarnaast ook nog een andere bonus, de free spin bonus die je kunt bereiken door minimaal 3 van de scatter symbolen te draaien. Wat dat betreft valt er op de gokkast van alles te ontdekken en is het een goed idee om deze te spelen ter afwisseling van de Roman Legion gokkast. Wil je wat meer gokkasten spelen, om voor variatie te zorgen of meer ervaring op te doen? Dit zijn gokkasten die daar uitstekend voor geschikt zijn. Uiteraard kun je ze eerst eens in freeplay spelen om ze te leren kennen, om vervolgens zelf een storting te doen.