Roman Legion Handleiding

Ben je op zoek naar een Roman Legion handleiding, om na te gaan hoe je kunt winnen op deze gokkast? Je hebt daar een aantal verschillende mogelijkheden voor, waardoor het een stoere gokkast is die je op tal van manieren een mooie winst op kan leveren. Wij nemen je in de Roman Legion handleiding stap voor stap mee door de verschillende manieren. Je kunt allereerst het basisspel spelen, daarnaast gokken met je winsten en tenslotte tijdens het bonusspel rekenen op leuke extra’s.Roman Legion basisspel

Zodra je het Roman Legion slot gaat spelen kom je terecht in het basisspel, waar je al vanaf €0,10 per draai de mogelijkheid hebt om mee te spelen. Wil je aan de andere kant op zoek gaan naar een grotere winst? Zorg er dan voor dat je de BET wat hoger maakt, tot maximaal €10 per draai. Dit laatste raden we je nog niet aan wanneer je nog weinig ervaring hebt, het is dan beter om iets rustiger aan van start te gaan. Kies bijvoorbeeld voor enkele tientallen centen, of maximaal een paar euro per draai. Op die manier kun je de Roman Legion nog wat beter leren kennen.

uitleg bonus 1

Je kunt het bedrag dat je per draai wilt inzetten aanpassen door gebruik te maken van BET, een van de knoppen op het scherm. Daarnaast heb je de keuze uit bijvoorbeeld AUTOSTART, EXIT en GAMBLE. Verder kun je klikken op START, om het spel daadwerkelijk van start te laten gaan. Je zal merken dat de rollen automatisch beginnen te draaien. De rollen komen ook automatisch weer tot stilstand, waardoor je het spel eenvoudig kunt spelen. Maak je een winst in het basisspel? Dan zullen de winlijnen die daarvoor zorgen automatisch oplichten en krijg je het geld er automatisch bij in je tegoed.

Gokken met je winsten

Uitleg bonus 2

Wil je de winsten in het basisspel gebruiken om een groter bedrag bij elkaar te spelen op de Roman Legion gokkast? Dan is het van belang om voordat je op START drukt eerst GAMBLE aan te klikken. Op die manier activeer je de speciale optie van het spel, om in een nieuw scherm terecht te komen zodra je een winst maakt. Ook die gebeurt automatisch, waardoor je na een winst direct kunt zorgen voor een verdubbeling.

Je komt in een scherm waar je de kans krijgt om te voorspellen welke speelkaart er zal verschijnen. Je ziet de 7 vorige kaarten staan, waardoor je zelf alvast een inschatting kunt maken van of er een rode of een zwarte zal verschijnen. Wat dat betreft kun je het zelf gemakkelijk maken, al blijft het natuurlijk een kansspel. Je kunt de Roman Legion gokkast gebruiken om snel toe te werken naar een hogere winst, door enkele keren goed te gokken met de bedragen die je wint. Slaag je daarin? Dan kun je vervolgens via COLLECT zorgen voor het geld in het basisspel, aangezien je dit daarmee mee kunt nemen.

10 winlijnen in 1 schema

Bonusspel spelen

Daarnaast kun je het bonusspel spelen op de Roman Legion gokkast, om ook daar mooie bedragen bij elkaar te verdienen. Wil je de bonus vrijspelen? Zorg er dan voor dat je de Rider symbolen weet te verzamelen. Hiermee zorg je ervoor dat je de bonus spins kunt verdienen, die er bij 3 stuks voor zorgen dat je met de bonus van start kunt gaan. Je krijgt dan 10 bonus spins tot je beschikking. De Rider symbolen zijn bovendien scatters, waardoor ze niet eens op een van de actieve winlijnen voor hoeven te komen, dit mag overal zijn.

Tijdens het bonusspel is het de kunst om de Legionnaire symbolen te draaien. Deze houden hun positie tot de bonus tot einde komt, waardoor de kans steeds groter wordt dat je een mooie prijs zal winnen. Bovendien worden die symbolen wild, waardoor ze ieder ander symbool kunnen vervangen. De Roman Legion gokkast zorgt er tijdens de bonus voor dat je er haast altijd in zal slagen om een mooie prijs in de wacht te slepen. Gebruik een oefenspel om tijdens freeplay de bonus al een keer te spelen, of zorg ervoor dat je hier tijdens een spel om echt geld toegang tot kunt krijgen om de winsten daadwerkelijk in je zak te steken.