Uitbetalingen

paytable

Benieuwd naar de uitbetalingen op de Roman Legion gokkast? Het is een indrukwekkende gokkast, met een uitstraling die vooral de verschillende stoere spelers aan zal spreken. Hoor jij daarbij en wil je laten zien wat je in huis hebt? Wij vertellen je over de symbolen die het meest waard zijn, zodat je de mogelijkheid hebt om een mooi bedrag te verdienen. Start een freeplay spel om van start te gaan, zodat je de uitbetalingen direct zelf kunt ervaren en deze zo goed mogelijk blijven hangen.Paytable van de Roman Legion gokkast

Je kunt de uitbetalingen van de Roman Legion gokkast controleren door zelf de paytable op te roepen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de vlag voor het kiezen van de taal. Hier krijg je vervolgens de optie om een helpfunctie in te schakelen. Je krijgt een scherm met 4 tabbladen te zien. Op het eerste tabblad staat de paytable met de uitbetalingen op de Roman Legion gokkast, daarna volgen de winlijnen en uiteindelijk 2 schermen met betrekking tot de bonus. Neem de informatie tot je en speel het oefenspel om dit goed onder de knie te krijgen.

In de paytable van de Roman Legion gokkast kun je zien dat het bijvoorbeeld de Rider symbolen zijn die tot een aantrekkelijke uitbetaling leiden. Je hebt er minimaal 2 van nodig om tot een winst te komen, net als van de symbolen met de vlag. Je wint dat een klein bedrag, dat je uiteraard kunt gebruiken om via GAMBLE naar een mooie winst toe te werken. Slaag je erin om 5 van de symbolen op een winlijn te krijgen? Dan maak je kans op de hoogste prijzen op de Roman Legion gokkast.

Bovendien zijn de Rider symbolen op de Roman Legion gokkast wild, wat betekent dat deze zich kunnen transformeren naar een van de andere symbolen die je nodig hebt. Op die manier kun je rekenen op een snellere winst met bijvoorbeeld de roofvogel, of een van de bekende symbolen uit het kaartspel. Mis je op een van de actieve winlijnen op de gokkast nog 1 winnend symbool en staat er een Rider? Dankzij de wild functie krijg je dan toch de combinatie compleet, waarmee je ervoor zorgt dat je een mooie winst bij kunt schrijven op de Roman Legion gokkast.

Scatters en de bonus

Ook de scatters spelen een belangrijke rol op de gokkast, op de Roman Legion gaat het om de Legionnaire symbolen. Dit zijn de symbolen van de ridders te paard, die ervoor zorgen dat je in galop naar een bijzondere prijs toe kunt werken. De symbolen mogen overal op de rollen voorkomen, je bent in dit geval niet gebonden aan de verschillende winlijnen die er actief dienen te zijn. In plaats daarvan zijn het scatters en is het slechts de bedoeling om er 3, 4 of 5 van te verzamelen.

Slaag je erin om minimaal 3 van de scatter symbolen bij elkaar op de rollen te spelen? Dan levert je dat een bonus op, in de vorm van 10 bonus spins. Je kunt deze gebruiken om tijdens het bonusspel flink in de prijzen te vallen. Dat is relatief eenvoudig, aangezien bijvoorbeeld de Legionnaire symbolen die je draait blijven staan, totdat de bonus ten einde komt.

Winlijnen op de gokkast

Je hebt op de Roman Legion gokkast de mogelijkheid om met maximaal 10 winlijnen te spelen. Dit betekent dat je iedere draai als het ware 10x een kans op winst maakt, waardoor de kans groot is dat je regelmatig een mooi bedrag zal winnen.
Je kunt in principe zelf bepalen hoeveel van de winlijnen je wilt spelen, ook door een keuze te maken uit de verschillende gokkasten. Speel je met een gokkast zoals de Roman Legion op 10 van de winlijnen? Dan doe je een relatief hoge inleg per ronde, maar daar staat tegenover dat je veel kans maakt op winst. Wat dat betreft kun je de freeplay spellen op de diverse gokkasten gebruiken om een idee te krijgen van de kans op winst. Ervaar op die manier zelf wat het best werkt, om ook de Roman Legion zo lucratief mogelijk te spelen en daar wellicht een mooi bedrag aan over te houden.